Известие

Collapse
No announcement yet.

Централно заключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Christweil Покажи съобщение
    Както го казах по на горе, да разглобиш = загуба на време.
    Бих се ориентирал по това :
    1) най лесно = бушон --> гледай F5, F8 и F17 (кутията под волана)
    2) ключа е загубил кода (така мисля) --> без друг ключ няма оправене без спецялист. Там някаде по форум раздел общи прекъски има контакти на един пич от Перник които явно си рабира.

Имаш и избор да посетиш офицялен представител на Алфа Ромео за един диягностик (че принципно могат и това да проверят) поне да кажат дали свичко си работи и ако да предложение за оправене (т.е. препрограмиране на ключа) ама сигурно ще искат много пари.
    прав си колега,сега разглобих отзад но всичко си беше на мястото,направи ми впечатление че е пипано,явно някой преди мен също се е мъчил.Май ще се ходи на алармаджия

Comment

Пробвай близо до колата да натиснеш бутона и да го задържиш по дълго.Но това е при условие че ти свети диода на ключа.
      АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
      LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

Първоначално публикувано от hamel1 Покажи съобщение
        Пробвай близо до колата да натиснеш бутона и да го задържиш по дълго.Но това е при условие че ти свети диода на ключа.
        колега диода на ключа свети,но не постоянно,светва за една секунда и изгасва,без значение дали задържам бутона или не.Никаква реакция от колата и близо до нея и вътре в нея дори

Comment

Ако знаеш как свали поне една кора на някоя врата и замервайки се убеди че не е заминало моторчето на бравата Моята също не мърдаше и бяха заминали и четирите моторчета Не изключвам някакъв друг проблем но при мен беше този Ако ти се занимава както ти писах свали една кора провери моторчето ако има проблем провери втора и ако пак има проблем с моторчето отиваш на монтиране на ново централно на всички врати което не е скъпо но е трудоемко Все пак преди това търси някакъв друг общ проблем релета предпазители
          ALFA ROMEO 166 2.4JTD 100kW

Comment

Първоначално публикувано от schoko Покажи съобщение
            Ако знаеш как свали поне една кора на някоя врата и замервайки се убеди че не е заминало моторчето на бравата Моята също не мърдаше и бяха заминали и четирите моторчета Не изключвам някакъв друг проблем но при мен беше този Ако ти се занимава както ти писах свали една кора провери моторчето ако има проблем провери втора и ако пак има проблем с моторчето отиваш на монтиране на ново централно на всички врати което не е скъпо но е трудоемко Все пак преди това търси някакъв друг общ проблем релета предпазители
            съгласен съм с теб колега,но това е че всички машинки си работят,обаче само сри зключване от ключалката

Comment

Прав си Нещо съм се залисал Верно ще имаш проблем с ключ или аларма

Comment

Прав си Нещо съм се залисал Верно ще имаш проблем с ключ или аларма
                ше го оправиме

Comment

някой може ли да ми каже къде се намира, Alarm Control Unit,дали е в капачето с релетата и бушоните в багажника от дясно или не

Comment

Нямам аларма но си мисля че правилно си се насочил Виждал съм кола с аларма и под тези бушони и релета в багажника имаше една черна кутия която си мисля че е тази за която питаш но това не го приемай за компетентно мнение

Comment

Нямам аларма но си мисля че правилно си се насочил Виждал съм кола с аларма и под тези бушони и релета в багажника имаше една черна кутия която си мисля че е тази за която питаш но това не го приемай за компетентно мнение
                      ти имаш ли такава кутия...аз мисля че съм имал защото забелязах че виси една буска свободно и май е имало нещо...май ми е разколачена Алфичката

Comment

Нямам кутия но съм виждал на друга алфа А аз също имам една бяла свободна букса която само предполагам че е за аларма Но си мисля че фабрично е сложена буксата а не е сложена алармата Но така си мисля а как е било само този който я е купил нова знае Чудил съм се и съм се заглеждал ако взема кутията и я щракна на моята букса дали това е всичко от алармата или ще трябват и други части Мисля че тази кутия го играе и управление и сирена Но докат не се пробва се чудим

Comment

Нямам кутия но съм виждал на друга алфа А аз също имам една бяла свободна букса която само предполагам че е за аларма Но си мисля че фабрично е сложена буксата а не е сложена алармата Но така си мисля а как е било само този който я е купил нова знае Чудил съм се и съм се заглеждал ако взема кутията и я щракна на моята букса дали това е всичко от алармата или ще трябват и други части Мисля че тази кутия го играе и управление и сирена Но докат не се пробва се чудим
                          да и аз си мисля че за това не ми работи и централното от ключа....а други предпазители не знам къде да търся,освен тези под волана,там всичко е здраво

Comment

Нямам аларма но централното от ключа ми работи Аз имах проблеми с машинките но твоят проблем явно е друг Ако наистина си имал аларма и работите са били напаснати а после алармата да е свалена но ме съмнява от това да ти е проблема Не съм се сблъсквал с това но в тези губения на кодовете от ключа може да има нещо вярно
                            Last edited by schoko; d.m.y г., 22:47.

Comment

явно трябва да си освободя един ден и да го отдам само на нея,иначе няма как да стане

Comment

Доста дни ще и отделяш но дано са по малко Ако не и обръщаш внимание май бързо и намаляват екстрите

Comment

Working...
                                X